Carl 3 år

Lilla hjärtat, vår älskade Carl, lilla envisa busunge som testar oss dagligen, lille Carl… hmm det där lät ju nästan som om det kom ur en mun med hopbitna tänder. Men hur som helst, vår älskade Carl fyller alltså 3 år idag. Han är en liten person som är mycket av allt: mycket pojke rent fysiskt, mycket envis, mycket trotsig, mycket busig, mycket "jag ser att du pratar men jag skiter i vad du säger"-attityd, men framför allt är det en kille med mycket "mysch" – ska gärna vara nära och vill helst att vi håller i hans fot när han ska sova. Älskade Carl, grattis på treårsdagen hjärtat! ❤️

Sång och paket på morgonen.

Brunch med mor- och farföräldrar och familjen Sidhagen, som var snälla och stannade en stund innan långa hemfärden.

Todd och hans stora idol "Awa". 😍

Carl ääälskar tårta, eller???!

En dag full med paket, mat, firande, gäster, lek och bus – inte konstigt att man nickar till vid middagen. Sover nu gott i sin säng. Tack för att just du kom till oss hjärtat! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *