Bekräftelse

Vi har haft en väldigt lugn helg. Loppan är just nu på ett sprudlande humör och skrattar gärna åt vad som helst, gärna åt lampan i trappan. Jag undrar om han ser något som inte vi ser, ofta är hans plötsliga skratt något obegripliga för oss. Något som är fruktansvärt kul är att göra pruttljud mot soffryggen. Kan berätta att det finns mycket tydliga spår från den lille sagelmannen.

I lördags var vi på Linus konfirmation, eller O var där. Misstanke fanns att det skulle kunna bli konsert från en ytterst okänd liten artist annars. Efter kyrkan var vi i gamla vattentornet. Det bjöds på trevligt sällskap, god mat och fantastisk utsikt. Tack så mycket hela familjen Andersson! O har väldigt trevliga kusiner med fina familjer, och det är lika roligt att träffa dem varje gång. Tyvärr ses vi inte så ofta.

Vattentornet byggdes om till lägenheter för några år sedan och lägenheten som vi befann oss i bestod av de tre översta våningarna. Man kan tydligen hyra den, trevligt trevligt. Utsikten allra överst var fantastisk. Vår lilla stad ser mycket mindre ut därifrån. Häftigt!

På kvällen var det cruising och ESC. Hmm, ett val mellan pest eller kolera? Det drog in ett riktigt regnväder över stan vid 19-tiden, så de som skulle se bilar blev lite blöta. Jag blev mest fascinerad av det annorlunda ljuset när himlen täcktes av tunga går moln. Mysigt! Orkar inte ens kommentera ESC, tycker att den tävlingen har överlevt sig själv. Det som var bäst var Ukrainas bidrag, men då menar jag inte musiken. Bakom sångerskan stod en tjej och gjorde bilder i sand som projicerades på storbild i bakgrunden. HON hade talang.

Idag har vi inte fått så mycket gjort. O har klippt gräset och jag kom ut och sprang, eller kanske ska kalla det lunka?! Jag själv tycker att jag var väldigt duktig eftersom jag sprang 5,5 km. Med tanke på att sist jag sprang var våren 2009. Jodå, så att… 😉 Det finns alltså lite energi i den här trötta, överviktiga och slappa kroppen. Skriv nu inga taskiga kommentarer, jag är en lätt nöt att knäcka haha!

Önskar dig en fantastisk vecka och att du får sova gott på nätterna.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *