Helgens pics

En lugn och vilsam helg är snart till ända och jobb väntar imorgon måndag. Vilken upplyftande inledning på det här inlägget va? 😉 Vi sjuklingar börjar redan bli bättre och det blir troligtvis både dagis och jobb imorgon.

Helgen har bland annat innehållit.

Premiär av lördagsgodis, en fin liten ask med PimPim. Tror att vi nästa gång får ge honom halva innehållet, han har ärvt sin pappas syn på lösgodis – allt ska ätas på en gång. 😉

Lite utelek för att få frisk luft i lungorna. Här har han på sig ett par GANT-byxor och en blåvit-randig skjorta (under tröjan) som legat  bortglömda, och upptäcktes under morgonens genomgång av liten herres garderob. Tackar vi för.

Myyyyyycket snor (ursäkta) och nästorkande har det också blivit. Liten verkar tro att den här snus-läppen gör att det rinner mindre under näsan, det gör det icke kan jag meddela.

Liten kämpe, som trots förkylning varit söt och go hela helgen. Snackar otroligt mycket just nu och kan väldigt många ord, som faktiskt ibland blir långa meningar. Dagens största överraskning var att han sa ”nej tack” när han erbjöds mer banan. Vårt lilla hjärta. ♥

En reaktion på “Helgens pics

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *