Dagen före

Det finns en liten kille som fyller två år imorgon. Den lille killen är det bästa som finns. Tänk att det är två år sedan han föddes. Första tiden var jobbig och lite kaos men det har hela tiden blivit bättre och nu är det ljuvligt att få kalla sig hans mamma.

Nu ikväll har det varit en massa pyssel inför den stora dagen. Tårtan är förberedd, bordet dukat och presenter är inslagna. Vi är med andra ord redo för morgondagen. När vi frågat loppan vem som fyller år imorgon, svarar han ”tåå åår”. Han har med andra ord inte full koll på vad det innebär att fylla år och det där med ålder, men han vet att han ska säga något med två år. Undrar hur han reagerar när vi fyller sängen med presenter imorgon.

Alla förberedelser inför imorgon är klara. Här finns presenter från farmor och farfar också eftersom de inte kan vara med imorgon.

En reaktion på “Dagen före

  1. Stort grattis till Arvid! Jag håller helt med dig Tina, från fullständig kaos som inte alls var så positiv som jag föreställde mig till att det bara bli bättre och bättre 🙂 Hoppas det fortsätter så 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *