På äventyr

Vi är på äventyr på västkusten. Det började med ett besök hos nya kusinen Adrian i Billdal, där vi blev ordentligt ompysslade och fick sova över. Idag drog vi vidare till Liseberg och mu har vi landat på ett hotell i Mölnal. Något händer i Göteborg idag, det är fullt på i princip alla hotell.

Redo för avfärd.

God dryck i kvällssolen, i väntan på att grillen ska bli varm.

Tosingaryck.


Lyckan var total när det visade sig att Ebba hade en hel säck full med LEGO.

Farfars bilar var en stor favorit.


Festligt med stora kaniner tyckte Carl.

Garderober med skjutdörrar funkar finemang som hiss också tydligen.


Lysande sänglösning tyckte Arvid.


Att gå på restaurang med dessa två kan vara ett äventyr. Calle utmanade det som anses gott bordsskick, genom att växelvis använda gaffel och klöver fem. Dessutom fick han ett glas som var fyllt med mjölk till brädden och hade åsikten ”kan själv”, så det var väl egentligen ingen mer än C som fick en avslappnad matstund. Jo just det, han hade väldigt roligt med de tunna gardiner som fungerade som rumsavdelare. De var tydligen festliga att snurra in sig i och sedan gå runt en pelare. 

Tro det eller ej men det finns charmanta drag hos det lilla yrvädret också. I lekrummet som låg i anslutning till restaurangen, stod han i dörröppningen och bjöd in en söt  nappförsedd liten dam. Sen drog han fram en stol och bjöd henne att sitta ner. Han vet sin way with the ladies. 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *