Ingen semester här inte

Att ha semester från jobb när man har småbarn i huset e lite mer jobb än en vanlig heltidstjänst. Fram med frukost, bort med frukost, aktivera pågarna så att de inte slåss, fram med frukt, aktivera lite till, fram med lunch, bort med lunch, lägga bustrollet (en liten stund att slappa), sen börjar vi om igen med mellanmål, aktivitet, middag och sen är det läggning. Puh! Det är med blandade känslor jag går på semester från jobb. Jag älskar mina barn men förnekar inte att det är ett lass att dra på sommaren ( speciellt när mannen är iväg på jobb och jag är ensam med busungarna).

Dagens aktiviteter har bl.a. inneburit en runda på stan för att fixa presenter. På eftermiddagen drog jag fram badbaljan (vatten funkar alltid).

”Inga paparazzis tack!”

”Min fina bror, visst kan du väl gå nu. Jag vill ha baljan i fred. Annars häller jag sand i blöjan och säger du nåt till mamma så…”

Förhandlaren.

”Nä, nu drar jag!”


”Jag låter storebror tro att han vunnit, han ska nog få se…”


”Mig ska man inte räkna bort. Jag har också mina tricks. Slängde i brorsans tröja i vattnet och då blev han sur och gick in, hehe.”

En reaktion på “Ingen semester här inte

  1. Det känns som du beskrivit en dag hos oss! Mitt i prick! Värst när de bråkar/slåss i bilen. Så var ju aldrig vi med våra syskon, eller hur!? En och en halv vecka till själv med barnen… Lycka till och muter är tillåtna!!
    Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *