Busfabriken

Tidigare har vi bara varit på leklandet i Sjöbo, litet och bra om man är där ensam med två barn. Maten där är inge bra och då går det bort i min bok. 😊 Så när söta tjejerna Lisa och My undrade om vi skulle följa med till Busfabriken i Malmö så hängde vi på. Det föll på min lott att vara ledsagare till grabbarna bus, Oscar menade på att ”alltså lekland är inte min grej”. Jo för att själv älskar jag stora lekland med hög ljudnivå, en svag doft av svett och ouppfostrade barn (alltså inte vååååra då…). Jaja, han får ta det nästa gång hehe. I vilket fall som helst, Busfabriken är stort, funkar för små barn såväl som lite större, trevlig café/restaurang-miljö och det enda minus är inträdet på 140 kr/barn.


Carl hade nöjt sig med bara ett bollhav. 

”Konstig bil det här, mamma säger att i dessa måste man ha en peng. Pappa har ju nyckel till sin.”


”Alltså, jag tror att mamma försöker lura mig här. Hon säger att pengarna är slut- men jag vet att hon försöker få mig att lämna den här fina fina bilen.”


Detta är enda bilden jag fick på Arvid. Han och Lisa for iväg på sitt håll och kom och tankade vatten när de blev svettiga. Vi fick för övrigt bryta loss Carl från den här radiobilen, han var INTE nöjd när vi tvingade honom att lämna den. Tror att bilar är ett intresse. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *