Min Mini

Då har jag blivit med bil. Behovet har funnits länge eftersom Oscar ofta är iväg och träffar bönder som ännu inte vet att de behöver GPS till sina traktorer. 😊 Dessutom har jag snart nytt jobb som kräver mobilitet, inbillar jag mig. Så får jag presentera nya bilen:


Mini Cooper S Countryman All4. Skitrolig att köra, gasa i rondellerna och låt bli att le säger jag bara. 😂👏🏻

För er som inte förstår er på bilar och benämningar kommer här en översättning:

Cooper S: S:et står för snabb.

All4: alla hjulen snurrar när du fastnat i snödriva och du kan köra därifrån utan att ringa bärgare.

Countryman: småstadsbo i rolig liten bil.

Jag har så roligt när jag kör med Carl; när jag gasar iväg hör jag C i baksätet: ”nä mamma! Nä!”. Varför köra en tråkig bil när du kan köra en rolig? Tråkig bil kostar också pengar så varför inte liksom. 😊

2 reaktion på “Min Mini

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *