Strandhäng

Det är ett äventyr när jag ska ge mig iväg på utflykt med de små älsklingarna. Lillebror är en tvättäkta treårstrotsare och storebror vet PRECIS vilka knappar som ska tryckas på för att få igång lillebror. Det går jädrar i det inte fem minuter utan bråk/tjafs, så det är skönt att C börjat på dagis annars hade ni hittat mig inlåst i regionens regi. 😱

På bild kan det se ut som om de kommer bra överens iaf.

När jag hämtat C på dagis tog vi med mellanmålet till stranden. Väldigt behagligt, inte för varmt och lagom mycket blåst.

En sak kan vara bra att veta om C, oavsett vad du bjuder honom på så tycker han alltid att det du äter ser godare ut. Då frågar han på sitt sötast lilla-jag-sätt om "vi bytta?". Försök att säga nej då. Omöjligt. Och helt fel i pk-uppfostran, men med en treåring får man välja sina strider med omsorg. 😍

En reaktion på “Strandhäng

  1. Det är bra med bestämda barn. Hög igenkänningsfaktor med maten. Det var nog därför som mannen åt korv o pommes medan sonen åt saftig filé…
    Lycka till med ”nya” jobbet!
    Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *